Anasayfa / Kemâl Özer / ‘Genetik veba’ bulaşıcı mıdır?
Kemâl Özer

Kemâl Özer

Eklenme Tarihi: 09 Mart 2011 00:00

‘Genetik veba’ bulaşıcı mıdır?

Daha da beteri bu veba, nesilden nesile aktarılabilen, şimdi önlem alınmazsa bir daha tedavi edilmesi imkânsız bir hastalık…

Bu bulaşıcı genetik veba, her ne kadar laboratuar ortamında geliştirilse de, bulaşımını tüccarlar ve siyasetçiler yapıyor.

Tüccarlar ve siyasilerin gizli görüşmelerinde birbirlerine bulaştırdıkları bu virüs, sadece yaşayanları etkilemiyor. Yaşayanların yanı sıra, anne karnındaki ceninleri, -baba veya annenin damarlarında sinsi ve şeytansı bir gizlilikte dolaşması nedeniyle- sperm veya yumurtayı etkiliyor ve nesilden nesile aktarılıyor.

Kısacası onlarca hatta yüzlerce yıl sonra, nesillerin bu veba ile doğacaklarını şimdiden biliyoruz.

Daha da ötesi, bu ‘kalıtımsal veba mikrobu’; insanların yanı sıra bitkiler, hayvanlar hatta tabiattaki ne kadar canlı varsa hepsine bulaşabilen bir musibet!

Bu musibet; bazı küresel güçlerin yaşamı kontrol etme, istemediği toplumları yok etme, son iki yüz yılda inşa ettiği sömürge düzeninin kalıcı olmasını sağlamak arzusu nedeniyle geliştirildi.

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

Topuk kanı baskısı hakkında dilekçe örnekleri

Topuk kanı baskısı hakkında dilekçe örnekleri

Topuk kanı zulmüne maruz kalmışsanız. Aşadığınız duruma göre aşağıdaki dilekçeleri kendi bilgilerinizle doldurup ilgili makamlara müracaat edebilirsiniz.

AB'ye göre çöplükten giyinmek şart

AB'ye göre çöplükten giyinmek şart

Avrupa Birliği'nin pamuk kıyafetlere yönelik yasak kararı tek dünya, tek din, tek sağlık, tek para derken tek kıyafete çağına geçilmesinin yeni habercilerinden biri olarak yorumlandı.

Topuk kanı zorbalığından son aşama

Topuk kanı zorbalığından son aşama

Hukuk bilmez bir savcı, 2,5 aylık bebeğe ailesi topuk kanı aldırmayı gerekçesiyle kayyum tayin etti.