'Domuz gribi, ABD'nin dünya nüfusunu azaltma projesi'

'Virüsü ABD üretip ihraç mı ediyor?' sorusu Vakit Gazetesi'nin dünkü manşeti idi. Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi olarak bu virüslerin dünyaya empoze edildiği gibi olmayıp, laboratuvarlarda üretilmiş olma ihtimalinden söz etmiştik. Benzer bir iddia Rusya tarafından da dile getirildi.

'Domuz gribi, ABD'nin dünya nüfusunu azaltma projesi'

Rus Jeopolitik Araştırma Merkezi'nden General Ivachov'un "domuz gribi virüsü"nün ABD tarafından dünya nüfusunu kontrol etmek için laboratuar ortamında üretililmiş olabileceği şeklindeki Rus RIA Novosti haber ajansına verdiği demeç Sabah Gazetesi'nin bugünkü nüshasında yer aldı.

DOMUZ GRİBİ AMERİKAN ÜRETİMİ

Öte yandan Rus Jeopolitik Araştırma Merkezi'nden General Ivachov, domuz gribinin hızla artan dünya nüfusunu azaltmak için ABD tarafından laboratuvarda üretildiğini iddia etti

Rus Jeopolitik Araştırmalar Merkezi Başkanı General Leonid Ivachov, domuz gribine yol açan virüsün ABD tarafından laboratuvarda üretildiğini öne sürdü.

Rus RIA Novosti haber ajansına konuşan Ivachov, "Amerika'da yapılan birçok araştırmanın sonuçlarına göre 2015'e kadar dünya üzerinde 3 milyar fazladan insan olacak. Dünya bu insanları, besleyecek, koruyacak, enerji ve su sağlayacak durumda değil. İşte bu durumla baş edebilmek için bazı ülkeler kendi laboratuvarlarında suni virüsler üretiyor. Ben domuz gribi virüsünün de böyle bir virüs olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

DOĞAL DENGE KURULUYOR

Ünlü stratejist, yapay virüslerin kullanılarak fazla insan topluluklarının önüne geçilmesine çalışıldığını belirtti ve "Virüsler üretiliyor ve dünyanın doğal nüfus dengesinin yeniden kurulması için çalışılıyor" ifadesini kullandı. (Sabah 4.6,2009)

Virüsü ABD üretip ihraç mı ediyor?

 

En Çok Okunan Haberler

Yorum Yap

Diğer Haberler