Anasayfa / Dr Kemal Yeşilçimen / Hastalık lobisi neden karşı çıkıyor?
Dr Kemal Yeşilçimen

Dr Kemal Yeşilçimen

Eklenme Tarihi: 05 Şubat 2015 00:00

Hastalık lobisi neden karşı çıkıyor?

Bilim dünyamız ve üniversiteler, asırlardır bilim ve teknolojik yönden kastre edilmiş ve ülkeyi pazar haline getiren küresel sisteme harem ağası gibi bağlanmış bulunuyor. Harem ağası yapmanın yolu, önce bilim ve teknoloji üreten yolu budamak, sonra da teknolojik üretime ve kazanca dönüşmeyen sözde bilimsel çalışmalarla kıt kaynakları tüketmek : Bilimsel istimna. Yapılan anlamsız araştırmalar bir işe yaramıyor. Başkasının keşfettiği akıllı telefonlarla caka satmak, akıl olarak yansımıyor. Türkiye bor cenneti ama bilim dünyamız, çöpe giden bor atıkları içinden kilosu 72 .000 dolar olan rubidyumu üretmekten aciz. Milyonlarca keşif veya patentin trilyon doları kazandığı bir dünyada, keşfettiğimiz bir tane ilaç, aşı veya molekül var mı? Bilim dünyamız haremağası gibi sadece konuşuyor, laf üretiyor.

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

Topuk Kanı vb test sebebiyle Savcılık Dilekçe Örneği

Topuk Kanı vb test sebebiyle Savcılık Dilekçe Örneği

Topuk kanı veya sair test verilmemesi sebebi ile savcılığa şikâyet edilenler için Av Cüneyt Bülent Şeker tarafından hazırlanan dilekçe örnek ve rehberi

Emine Erdoğan Hanımefendiye Topuk Kanı mektubu

Emine Erdoğan Hanımefendiye Topuk Kanı mektubu

Topuk kanu dayatma ve zulmü konusun ayyuka çıkması ve ailelerle devletin hasım hale getirilmesi üzerine Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Yönetimi olarak Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye mektup göndermek hasıl olmuştur.

Zehrin adı atıştırmalık

Zehrin adı atıştırmalık

Atıştırmalıklar yemek alışkanlıklarımızı nasıl değiştirdi?