Bayer'den zenginlere özel ilaç
Bayer yöneticisi Marijn Dekkers’in “Biz bu ilacı Batılı zenginler için ürettik” açıklaması batılı sivil toplum örgütlerini harekete geçirdi.
Bayer yöneticisi Marijn Dekkers’in “Biz bu ilacı Batılı zenginler için ürettik” açıklaması batılı sivil toplum örgütlerini harekete geçirdi.
Russia Today gazetesinin haberine göre bir grup Rus milletvekili, ülke genelinde GDO’lu ürünlerin sorgusuz-sualsiz, tümden yasaklanması için kanun teklifi hazırlığı içindeymiş. Bu isabetli girişimin nasıl bir sonuç vereceği merakla bekleniyor. Macaristan'ın başardığı gibi Rusya'da yapabilecek mi zaman gösterecek...
Dünyanın sera gazı emisyonlarını azaltmak yerine, dünyanın atmosferinde deneyler yapılmaktadır diyen Alman Federal Kültür ve Medya Yönetim Kurulu Başkanı Monika Griefahn (SPD); Önemli bir toksik potansiyeline sahip alüminyum veya baryum bileşiklerinin kullanım yaygınlığı şimdiye kadar oldukca düşüktür. Bu tür deneyler mantığı içinde, bu bileşiklerin, troposferde değil, stratosfer de kullanmak daha iyi olurdu' diyor.
Dün Başbakanlık Bimer ve tarafımıza ulaşan şikayet ve ekindeki resimlerde aşağıdaki görülen şekilde bir tasarım sorunu olduğu anlaşılmıştır. Tarafımıza tasarımın yalnızca bir yüzü göndermiştir. Söz konusu ambalaj dikkatle incelendiğinde metin devamlı bir şekilde yayınlanmadığı, devamı ile arasına başka metinler girdiği tespit edilmiştir.
İngiltere'nin başkenti Londra'daki Queen Mary Üniversitesi'nden bilim insanları, ağız gargarasının kalp krizi riskini yükselttiğini ortaya çıkardı
Consumer Reports grubun yaptığı araştırma sonuçlarına göre endüstirleşme çağının bela ürünlerinden olan içeceklerin kansere yol açtığı tespit edildi.
Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer, Antalya'da, 'Temiz sofralar' konulu bir konferans verecek. Yeryüzü Eğitim Vakfı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek programa 17 Ocak'ta.
Batı kültürünün geldiği noktayı özetleyen en ürkütücü iraf dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver'den geldi. Ünlü aşçı kendisine insan eti pişirmesinin teklif edildiğini itiraf etti.
Dört nesil aşısız bir ailenin öyküsü bu. Bu ailenin ölmüş olması gerekmiyor muydu? Jennifer Z. Vaughn’den dinliyoruz…
Sağlık Bakanlığı, insanlığın ilk gününden bu yana bir çok hastalığa iyi geldiği bilinen bitkilere bile akıl almaz bir şekilde savaş açtı. Bakanlığın at kestanesinden sarımsağa kırmızı biberden sinamekiye kadar bir çok bitkiyi yasaklamak istemesi 'küresel ilaç mafyasının isteklerine boyun eğiyor' yorumlarına yol açtı.
Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı, erken teşhis masalıyla tüm kadınların rahimlerini kontrol edecek. İnsanları hasta eden hiçbir şeye engel olmayanlar, tedavi adı altında akla ziyan ticari uygulamalara imza atmaktan geri durmuyor.
Aylardır dile getirdiğimiz üzere aşılarla ilgili korkunç bir gerçek daha ortaya çıktı. Çin'de Hepatit-B aşısı nedeniyle bir çok bebek öldü. Bu nedenle de aşı üretim ve uygulaması durduruldu.