Anasayfa / Dr Kemal Yeşilçimen / Bayram gelmiş neyime...
Dr Kemal Yeşilçimen

Dr Kemal Yeşilçimen

Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 00:00

Bayram gelmiş neyime...

Bu önlemleri akıl ve bilimin gereği ABD ve AB ülkeleri dikkate alıyor. Paranoyak veya megalomanik hezeyan değil, inceleyin göreceksiniz. Bizdeki bazı belediyeler ve Kurumlar gereğini bazan yapıyor ama arkası gelmiyor. İşin kötüsü hemen arkasından geri adım atıyor. Nedeni basit : Hastalık lobisinin küresel ve yerel baskısı. Mesela okul kantinlerinde sağlığa zararlı içecek ve yiyeceklerin satışı yasaklanıyor, hemen arkasından serbest bırakılıyor. Bazı belediyeler sağlığa zararlı maddelerin satışını yasaklıyor hemen ardından geri adım atıyor. Sigara ve alkolle mücadele görüntüsü var ama netice yok. Kurallar işlemiyor. Kaçakçılık ayrı bir dert. İçkiyi savunan zihniyet yüzünden okullarda uyuşturu kol geziyor. Geleceğimiz tehlikede.

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

Devlete emanet edilen bebeğe işkence etti

Devlete emanet edilen bebeğe işkence etti

Başlık ağır mı? Değil! Çünkü henüz doğmuş bir bebek hastaneye gitmişse veya orada doğmuşsa burası ister özel ister üniversite isterse de kamu hastanesi olsun o bebek devlete emanet edilmiştir. Bir damla kanını almak için ailelerle hasım olan devlet, kendine emanet edilen bebeği sakat bıraktı. İşte o korkunç haber ve görüntüsü
 

Deccal Tabakta yeniden yazıldı ve neşredildi

Deccal Tabakta yeniden yazıldı ve neşredildi

2010 Şubatında ilk kez neşredilen DECCAL TABAKTA'nın yaklaşık 4 yıldır baskısı yoktu. Tohum ve GDO ile ilgili meselelerde hayli değişimler yaşandı. İlk baskısı 292 sayfa olan eser baştan sonra yeniden yazıldı, değişen bilgiler güncellendi, yeni gelişmeler eklendi ve yeni baskısı 432 sayfa olarak Ketebe tarafından neşredildi.

İşsizlik hakkı

İşsizlik hakkı

Sağlıüın Gaspı, Okulsuz Toplum, Su, Tüketim Köleliği gibi kitaplarından tanıdığımız Ivan Illich, 20. asrın en mühim filozaflarından biridir. İnsanlığın 20. asırdaki köleleştirilmesini belki de en sert eleştiriyi yönetenlerin başında gelir.