Anasayfa / Kemâl Özer / Yerli değil, yabancı tohum…
Kemâl Özer

Kemâl Özer

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2015 00:00

Yerli değil, yabancı tohum…

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve saygıdeğer Başbakanımızın, Türkiye Ziraat Odaları Birliği 26. Genel Kurulu’nda yaptığı tohumla ilgili konuşmalarından hareketle kaleme aldığımız yazımıza bugünde devam edeceğiz.

Tekrar etmekte yarar var ki, 

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

İşsizlik hakkı

İşsizlik hakkı

Sağlıüın Gaspı, Okulsuz Toplum, Su, Tüketim Köleliği gibi kitaplarından tanıdığımız Ivan Illich, 20. asrın en mühim filozaflarından biridir. İnsanlığın 20. asırdaki köleleştirilmesini belki de en sert eleştiriyi yönetenlerin başında gelir.

Topuk Kanı baskısına mâruz kalan aileler bunları yapın

Topuk Kanı baskısına mâruz kalan aileler bunları yapın

Şâyet yeni bir bebek bekliyor veya yeni doğum yapmışsanız ve de topuk kanı vermeye zorlanıyorsanız ayrıca ve veya dava süreci başlamışsa lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

 

Şehir Hastanesi yeni doğan bebeği rehin aldı

Şehir Hastanesi yeni doğan bebeği rehin aldı

Yıllardır sağlık ve hastane sıkandalarını ile anılan ve yeni doğan bebeklerin satıldığı ispatlanan Adana'da bu kez de Ak Parti iktidarı öncesini andıran bir sağlık sıkandalı daha yaşandı. Adana Şehir Hastanesi’nde topuk kanı alınan çocuk topuk kanı alınmadığı gerekçesiyle rehin alındı.