Anasayfa / Kemâl Özer / Bilinç krizi ve Küresel tezgâhta dublör olmak
Kemâl Özer

Kemâl Özer

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2010 00:00

Bilinç krizi ve Küresel tezgâhta dublör olmak

Bu işgaller ezici çoğunluğu ne zaman ve nerede patlayacağı belli olmayan serseri bir füzeye dönüştürmüş durumda…

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

İşsizlik hakkı

İşsizlik hakkı

Sağlıüın Gaspı, Okulsuz Toplum, Su, Tüketim Köleliği gibi kitaplarından tanıdığımız Ivan Illich, 20. asrın en mühim filozaflarından biridir. İnsanlığın 20. asırdaki köleleştirilmesini belki de en sert eleştiriyi yönetenlerin başında gelir.

Topuk Kanı baskısına mâruz kalan aileler bunları yapın

Topuk Kanı baskısına mâruz kalan aileler bunları yapın

Şâyet yeni bir bebek bekliyor veya yeni doğum yapmışsanız ve de topuk kanı vermeye zorlanıyorsanız ayrıca ve veya dava süreci başlamışsa lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

 

Şehir Hastanesi yeni doğan bebeği rehin aldı

Şehir Hastanesi yeni doğan bebeği rehin aldı

Yıllardır sağlık ve hastane sıkandalarını ile anılan ve yeni doğan bebeklerin satıldığı ispatlanan Adana'da bu kez de Ak Parti iktidarı öncesini andıran bir sağlık sıkandalı daha yaşandı. Adana Şehir Hastanesi’nde topuk kanı alınan çocuk topuk kanı alınmadığı gerekçesiyle rehin alındı.